• Keuze uit tal van professionele opleidingen
  • Uitgebreid en ervaren docententeam
  • Beroepsopleidingen en herscholingen in de gezondheidszorg
  • Verbreed je horizon en ga studeren
  • ICZO vzw biedt je diverse mogelijkheden

Traditionele Chinese Geneeswijzen


Waarom Permanente Vorming volgen bij ICZO vzw ?
 

Goed onderwijs staat of valt met de kwaliteit van de docent. Niet voor niets staan professionalisering, het bouwen aan een professionele cultuur en het verbinden met het beroep hoog op onze agenda.  

Bij ons staat de student centraal. In de kleine onderwijsgroepen krijg je extra aandacht en begeleiding van onze docenten. 
Die topdeskundigen staan garant voor het overbrengen van de juiste kennis en medische deskundigheid die zij putten uit hun jarenlange ervaring en uit hun nauwe betrokkenheid met het wetenschappelijk onderzoek en de eeuwenoude traditie binnen de Chinese geneeswijzen. Dit docententeam staat voor je klaar.

Ook het vernieuwde programma oogt resoluut naar de toekomst en plaatst je vanaf het eerste moment naast uw patiënt.
 

 

 
Partners in Education

   Gevraagd

Boeken en tijdschriften

Als je de boekenkast / bibliotheek aan het opruimen bent en je treft er nog goede therapeutisch en wetenschappelijke boeken of tijfschriften aan, die je gratis kwijt wilt, kan je deze steeds schenken aan onze Campus BIB. De collega's in opleiding zullen je dankbaar zijn. Een seintje via onze contactpagina is voldoende.


Het menselijk lichaam

Deze introductiecursussen ' het menselijk lichaam ' zijn  theoretische en praktische opleidingen . De kennis die vergaard wordt tijdens de cursussen, zijn een "updating of upgrading" en kan een basis vormen voor andere opleidingen die zich situeren binnen het arsenaal cursussen van ICZO vzw. Deze opleidingen richten zich tot alle personen die actief willen zijn in de complementaire gezondheidszorg.


Vacature

Kinesitherapeut
te Oostende, kennis Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Contacteer Bonnie Rooms 0496 34 25 10 of CV mailen naar bonnierooms@skynet.be
 
Acupuncturist
te 3570 Alken: Tel 011 728102 - 0468 154 835    of mail naar marco@acupunctuurcentrum-sampermans.be
 
Kinesitherapeut- Acupuncturtist
stuur  CV naar info@groeplowette.be of neem contact op met Dimitri Lowette op het nummer 0495/53.80.11. Groep Lowette, Terwouwenstraat 12 , Sint - Truiden
 

Networking


Download onze app!