Privacy policy

Privacy Policy

Privacy policy voor ICZO vzw, eigenaar van www.iczo.be

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.iczo.be is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.iczo.be te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van ICZO vzw en specifiek www.iczo.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is iczo@skynet.be.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.iczo.be maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina's worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina's.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie, .

5) Gebruik van cookies

www.iczo.be plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina's die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina's het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

 

Privacy – de verwerking van persoonlijke gegevens

Wij hechten enorm veel belang aan de privacy van onze klanten, cursisten, docenten en bezoekers van onze website. Met deze reden gaan wij uw gegevens alleen verwerken op een manier die conform is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR).

Overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, delen wij u volgende informatie mee.

Persoonsgegevens

U kan zich via het inschrijfformulier laten registreren. Uw persoonsgegevens worden verwerkt door ICZO vzw.

Die gegevens kunnen gebruikt worden om u de diensten te verlenen waarvoor u bij ons bent ingeschreven (bijvoorbeeld om u via e-mail op de hoogte te worden gehouden van het laatste ICZO nieuws en evenementen, om uw informatieaanvragen en/of opmerkingen bij onze diensten te verwerken en voor de verwerking en bevestiging van uw online inschrijvingen).

Naast de informatie in verband met de diensten waarvoor u zich heeft ingeschreven, kunnen we contact met u opnemen voor andere informatie en in verband met andere diensten van ICZO die u kunnen interesseren.

ICZO zal uw persoonsgegevens enkel voor de hierboven vermelde doeleinden verwerken.

Overeenkomstig het bovenstaande zal ICZO géén persoonsgegevens meedelen, verkopen, verhuren of uitwisselen met enige andere organisatie of entiteit, tenzij u daar op voorhand van op de hoogte werd gebracht en u er uitdrukkelijk mee instemde, of tenzij anders vereist door de Wet. Gegevens van cursisten en docenten zijn niet verkrijgbaar,tenzij anders vereist door de Wet.

We vestigen uw aandacht op het feit dat u het recht heeft uw persoonsgegevens in te kijken en te beperken en, waar dit gepast is, rechtzetting te vragen van verkeerde gegevens die op u van toepassing zijn. U kan zich bovendien op ieder ogenblik, op eenvoudig verzoek en kosteloos, verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door het sturen van uw eventuele vragen. Dit kan via e-mail naar iczo@skynet.be

Onze Website bevat snelkoppelingen naar andere websites die geen eigendom zijn van, of niet beheerd worden door ICZO vzw. U dient zich ervan bewust te zijn dat ICZO niet verantwoordelijk is voor de privacy-praktijken op dergelijke websites en dat dit privacybeleid enkel van toepassing is op de gegevens die op onze website verzameld worden.

Actuele & praktische info


Westerse medische basiskennis

Geen (para)medische vooropleiding of totaal geen kennis van het menselijk lichaam ? Kies dan voor het  Healthcare voorbereidingsprogramma via afstandsonderwijs voor niet-medisch geschoolden.  (HOWEST) . Het laat je toe bepaalde opleidingen te kunnen volgen.

Partners in Education

   


KMO-portefeuille


Nieuwsbrief

Inschrijven hier

Hiermee kan u zich gratis abonneren op onze periodieke nieuwsbrieven. De informatie die u doorgeeft zal enkel voor dat doel gebruikt worden


Vacatures

Kinesitherapeut te Oostende, kennis Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Contacteer Bonnie Rooms 0496 342510 of CV mailen naar bonnierooms@skynet.be
 
Ruimte te huur in multidisciplinaire praktijk te Zandhoven. Meer info via info@flux-zandhoven.be
 
Kinesitherapeut met interesse voor pelvische reeducatie , pre-en postnatale en eventueel manuele therapie  voor een groepspraktijk Wilrijk. Info bij inesdecort@praktijkO.be
 
Kinesitherapeut, psycholoog, logopedist, acupuncturist: Tel: 033267059 voor groepspraktijk te Wommelgem - winnie.cuypers@skynet.be
 
Psycholoog / psychotherapeut: Hansbeke (Gent) Contact: 0484 294735 of  info@epicentrum.be
 
Praktijkruimte te huur in bestaande kinesitherapiepraktijk te Aartselaar  - info; bc@telenet.be of 0495/24.22.22
 
Groepspraktijk Bon-Bini te Laakdal zoekt: bioresonantie therapeut met een orthomoleculaire en (para)medische achtergrond (parttime). Meer info? stuur een mailtje naar info@groepspraktijkbonbini.be voor de volledige vacature omschrijving.
 
orthomoleculaire voedingstherapeut gevraagd: contacteer Dr. Ann-Sophie Odeurs, Grimbeertstraat 3 te 9111 Belsele op 03/772.52.09
 
Consulatie/behandelingsruimte: vrij op maandag- woensdag-donderdag-zaterdag morgen, en vrijdag ganse dag. vanaf 01/01/2020 te Oudenaarde : info. danny.vanlaethem@skynet.be
 
Acupuncturist te 3570 Alken: contacteer Acupunctuurcentrum Sampermans, op 011 728102 of info@acupunctuurcentrum-sampermans.be

ICZO platform


Downloads


Nieuws