Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen - ICZO vzw
acupunctuur cursus opleiding manuele neurotherapie orthomoleculaire zenuwreflexologie zwagerschapsbegeleiding kinesitherapie fysiotherapie massage acupunctuur manuele neurotherapie orthomoleculaire zenuwreflexologie zwangerschapsbegeleiding

Stage in China

ICZO vertrekt in mei 2016 op stage naar China. Voor meer informatie, klik hier >>>>


November 2015

December 2015

January 2016

February 2016

March 2016

April 2016

May 2016

June 2016

September 2016

October 2016

November 2016

January 2017

×
  • Keuze uit tal van professionele opleidingen
  • Uitgebreid en ervaren docententeam
  • Beroepsopleidingen en herscholingen in de gezondheidszorg
  • Verbreed je horizon en ga studeren
  • ICZO vzw biedt je diverse mogelijkheden

Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen

Beroepsopleidingen- en herscholingen voor (para)medici en medisch opgeleide therapeuten

 

Het instituut ICZO


ICZO heeft een ruim aanbod aan professionele opleidingen, voor diverse (para)medische en medisch opgeleide doelgroepen. 

ICZO richt zich op de gezondheidssector van medici en paramedici die zich verder wensen te herscholen en specialiseren binnen hun eigen beroep, of naar dezen die op zoek zijn naar een specifieke beroepsopleiding om een bepaald beroep of vak te kunnen uitoefenen .

 

ICZO biedt beroepsopleidingen, beroepsherscholingen, professionele cursussen aan omtrent fytotherapie, voedingssupplementen, kinesiologie, osteopathie, acupunctuur, rookstop, iriscopie, shiatsu, sportbegeleiding, westerse geneeswijzen, kinesitherapie, fysiotherapie, manuele therapie, massage

 

ICZO zorgt voor een "breed-spectrum" aanbod en staat open voor alle initiatieven

ICZO probeert vernieuwende initiatieven en nieuwe trends aan te boren.

ICZO heeft geen enkele directe bindingen met scholen, beroepsverenigingen of bedrijven.

Daar ICZO vzw zich volledig neutraal opstelt, kan iedere school of vereniging  ons contacteren om een bepaald item te komen doceren of in samenwerking te organiseren.

ICZO staat open voor samenwerking, ontwikkeling en implementatie met alle mogelijke (beroeps)verenigingen, scholen, en therapeuten.

De mensen achter  ICZO vzw

Het docententeam  is samengesteld uit (para)medici die in de dagdagelijkse praktijk staan en die vanuit hun praktijkervaring een schat aan informatie kunnen aanbrengen. Elk is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en erkend door de hen betreffende beroepsverenigingen.

 

Visie en missie

Bij ons staat de student centraal. In de kleine onderwijsgroepen krijg je extra aandacht en begeleiding van onze docenten.

Die topdeskundigen staan garant voor het overbrengen van de juiste kennis en medische deskundigheid die zij putten uit hun jarenlange ervaring en uit hun nauwe betrokkenheid met het wetenschappelijk onderzoek
Stages


Gevraagd

Boeken en tijdschriften

Als je de boekenkast / bibliotheek aan het opruimen bent en je treft er nog goede therapeutisch en wetenschappelijke boeken of tijfschriften aan, die je gratis kwijt wilt, kan je deze steeds schenken aan onze Campus BIB. De collega's in opleiding zullen je dankbaar zijn. Een seintje via onze contactpagina is voldoende.


Partners in Education

   


Download onze app!


Networking


Vacature

Acupuncturist
Aartselaar www.kinebart.be  : tel 0495/24.22.22. of  bc@telenet.be

Osteopaat
Mechelen: 0472.370031 of  brunocrabeels@hotmail.com
 
Praktijkruimte te huur te Wommelgem: water, verwarming, wifi, massagetafel of tafel en stoel, bv; lymfedrainage, psychotherapie. Inlichtingen; 03/326.70.59