Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen - ICZO vzw
acupunctuur cursus opleiding manuele neurotherapie orthomoleculaire zenuwreflexologie zwagerschapsbegeleiding kinesitherapie fysiotherapie massage acupunctuur manuele neurotherapie orthomoleculaire zenuwreflexologie zwangerschapsbegeleiding

February 2015

March 2015

April 2015

May 2015

June 2015

August 2015

September 2015

October 2015

November 2015

December 2015

January 2016

×
  • Keuze uit tal van professionele opleidingen
  • Ervaren docenten
  • Opleidingen en trainingen in de gezondheidszorg
  • Verbreed je horizon en ga studeren
  • ICZO vzw biedt je de mogelijkheid

Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen

Opleidingen voor (para)medici en medisch opgeleide therapeuten

 

Het instituut ICZO


ICZO heeft een ruim aanbod aan trainingen en cursussen, voor diverse (para)medische en medisch opgeleide doelgroepen. 

IZCO richt zich op de  gezondheidssector van medici en paramedici die zich verder wensen te specialiseren en bij te scholen binnen hun eigen beroep.

 

ICZO biedt permanente vorming, nascholingen, cursussen en studiereizen aan omtrent fytotherapie, voedingssupplementen, kinesiologie, osteopathie, acupunctuur, rookstop, iriscopie, shiatsu, sportbegeleiding, westerse geneeswijzen, kinesitherapie, fysiotherapie, manuele therapie, massage

 

ICZO zorgt voor een "breed-spectrum" aanbod en staat open voor alle initiatieven

ICZO probeert vernieuwende initiatieven en nieuwe trends aan te boren.

ICZO heeft geen enkele directe bindingen met scholen, beroepsverenigingen of bedrijven.

Daar ICZO vzw zich volledig neutraal opstelt, kan Iedere school of vereniging  ons contacteren om een bepaald item te komen doceren of in samenwerking te organiseren.

ICZO staat open voor samenwerking, ontwikkeling en implementatie met alle mogelijke (beroeps)verenigingen, scholen, en therapeuten.

De mensen achter  ICZO vzw

Het docententeam  is samengesteld uit (para)medici die in de dagdagelijkse praktijk staan en die vanuit hun praktijkervaring een schat aan informatie kunnen aanbrengen. Elk is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en erkend door de hen betreffende beroepsverenigingen.

 

Visie en missie

Bij ons staat de student centraal. In de kleine onderwijsgroepen krijg je extra aandacht en begeleiding van onze docenten.

Die topdeskundigen staan garant voor het overbrengen van de juiste kennis en medische deskundigheid die zij putten uit hun jarenlange ervaring en uit hun nauwe betrokkenheid met het wetenschappelijk onderzoek